Читај ми!

Присила: Мрзели су ме и када сам се удала и када сам се развела од Елвиса

Краљ рока Елвис Присли 1967. године оженио се са 21-годишњом Присилом Ен Бејли након седмогодишње везе. Девет месеци касније, Присила je родила ћерку, Лису Мери, њихово једино дете.

У интервјуу који је недавно дала за Хафингтон пост, 70-годишња Елвисова бивша супруга говорила је о томе како није било лако балансирати приватни живот са славом њеног мужа.

„Било је тешко, поготово мени у тим годинама. Морала сам да будем нова супруга, мајка, а уједно и да пратим његов живот рокенрола. Те три ствари једноставно не иду једна с другом. Желела сам да се посветим мајчинству, али у исто време, доста сам путовала јер је Елвис желео да будем с њим на турнејама. Било је тешко ускладити све то“, испричала је Присила.

Додала је како памти предивне тренутке са својим бившим мужем, али и интензивну пажњу медија коју је имала након развода брака.

„Мрзели су ме јер сам се удала за њега, мрзели су ме јер сам се развела. Било је тешко, критиковали су ме људи који нису знали ништа о мом животу и колико је заправо било тешко бити добра супруга, добра мајка и добро друштво на његовим турнејама“, истакла је Присила.

Иако је пар, наводно, обновио брачне завете седам година након венчања, њихов брак завршио се 1973. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи