Читај ми!

Бивша мис Аустрије Ена Кадић бори се за живот

Некадашња мис Аустрије босанског порекла Ена Кадић бори се за живот пошто је задобила тешке повреде након што је пала са панорама-платформе на планини Бергизел, где је често трчала.

Бивша мис Аустрије Ена Кадић бори се за живот Бивша мис Аустрије Ена Кадић бори се за живот

Мис Аустрије 2013. године се од петка после подне, како су објавили медији, налази у болници у Инзбруку, преноси Танјуг. За сада су нејасни узроци пада са платформе и полиција их истражује.

Ена Кадић је пронађена 30 метара испод платформе и највероватније је са ње пала.

Јавила се телефоном свом брату у петак око 13.30 сати и рекла му да је тешко повређена и где се налази, након чега је Енина мајка одмах алармирала надлежне.

„Успели смо да пронађемо жену и одлучили смо да је хеликоптером превеземо у клинику“, рекао је Габријел Веингер из посаде хеликоптерске хитне службе „Кристофорус 1“.

Бечки дневник Кронен цајтунг пише да су околности трагичног догађаја веома мистериозне.

„Не знамо тренутно да ли је 26-годишњакиња трчала кроз шуму или се шетала планином. Чињеница је да је пронађена 30 метара испод платформе“, рекао је главни инспектор Ернст Кранебитер.

Полиција је успела да пронађе једног мушкарца који је вероватно Ену Кадић срео пре несреће.

„То се закључује из података са њеног мобилног телефона. Највероватније је речи о њеном тренинг-партнеру. Он се тренутно налази у иностранству и тек ће бити саслушан“, објаснио је Кранебитер.

Полиција искључује могућност да је реч о покушају самоубиства. Кадићева је задобила тешке унутрашње повреде.

„Није имала повреде главе и била је у свесном стању“, прецизирао је Веингер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи