Читај ми!

Јоко Оно о Леноновој бисексуалности

Супруга Џона Ленона, Јоко Оно, отворено је говорила о његовој сексуалности тврдећи да је он желео да буде са мушкарцем, али да то никада није урадио.

Јоко Оно о Леноновој бисексуалности Јоко Оно о Леноновој бисексуалности

Уметница је за Дејли бист објаснила да су она и некадашњи члан популарних „Битлса“ разговарали дуго о томе, рекавши да верује да сви можемо бити бисексуалци, јавља Танјуг.

„Џон и ја смо често разговарали о томе и дошли до закључка да свако од нас може бити бисексуалац, као и да нам друштво намеће забрану против нечег што је потпуно природно“, истакла је Оно, додавши да мисли да је Ленон имао жељу за сексом са мушкарцем, али да није успео да нађе оног са којим би имао сексуални однос.

„Он ми је рекао да му не би сметало ако мушкарац није много згодан, али да мора бити ментално привлачан, а да је јако тешко наћи такве људе“, открила је уметница.

Она се такође осврнула на трачеве да је Ленон био у вези са менаџером „Битлса“, Брајаном Ипстеном.

„Ух, то је веома дуга прича, али ја мислим да нису имали сексуалне односе. Мислим да то никада нису желели да ураде“, истакла је Јоко Оно.

Џон Ленон је убијен 1980. године у Њујорку.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи