Читај ми!

Мел Гибсон напао аустралијског фото-репортера?

Полиција испитује оптужбе да је холивудски глумац Мел Гибсон (59) наводно одгурнуо и вербално напао фото-репортерку „Дејли телеграфа“ Кристи Милер.

Милерова је изјавила да је два пута фотографисала Гибсона како излази из биоскопа са Росалиндом Рос (24), након чега је познати глумац „напао“, преноси АФП.

„Два пута сам фотографисала, окренула се и кренула, да би ме у следећем тренутку он гурнуо отпозади“, рекла је Милерова новинарима, преноси Танјуг.

Она је описала да је Гибсон био „ван контроле“, пљувао јој је у лице и називао је погрдним именом.

„Била сам у шоку када ме је гурнуо. Мислила сам да ће ме ударити у лице“, рекла је Милерова, додавши да је глумац користио увредљив речник.

Полиција Њу Саут Велса потврдила је да су истраживали инцидент, али нису прецизирали да ли је поднета тужба.

Гибсонов менаџер у САД негирао је било какав физички контакт између звезде филмова Храбро срце и Смртоносно оружје и фото-репортера.

Оскаровац, који у Аустралији режира драму Hacksaw Ridge о Другом светском рату, последњих година привлачи пажњу контроверзним понашањем, између осталог је 2006. године упутио низ антисемитских увреда полицајцу који га је ухапсио због вожње у пијаном стању.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи