Читај ми!

Рок је некада изгледао овако!

Да фотографија није објављена на његовом званичном „Инстаграм“ налогу, питање је да ли би ико поверовао да је реч о сада чувеном Двејну Џонсону.

Тинејџерске године су тешке. Свако је убеђен да су његови проблеми највећи. То је на својој кожи осетио и један од мушкараца којима на сјајном изгледу данас завиде широм планете.

Двејн Џонсон, познатији као Рок, присетио се на друштвеним мрежама својих погрешних избора, истичући да једна од највећих грешака једног 16-годишњака могу да буду и бркови!

Младић са слике толико мало личи на познатог табаџију да је питање да ли би ико поверовао да је реч о Року да није објављена на његовом званичном Инстаграм налогу. 

Данас 43-годишњи Двејн на великом платну неретко тумачи припаднике органа реда, а некада су његови школски другови били уверени да је полицајац на тајном задатку. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи