Читај ми!

Гери Глитер осуђен на 16 година затвора

Бивши певач и музичар Гери Глитер осуђен је на 16 година затвора због сексуалног злостављања три малолетне девојке у периоду између 1975. до 1980. године.

Глитер, чије је право име Пол Френсис Гад, осуђен је због покушаја силовања, четири сексуална напада и сексуалног односа са девојком млађом од 13 година.

Судија Алистер Мекет рекао је да током суђења није видео да се Гад уопште покајао за своје злочине. Седамдесетогодишњи музичар није показивао никакве емоције док је изрицана казна.

Гери Глитер постао је познат током глем рок ере седамдесетих година прошлог века са хитовима Rock and Roll, Parts One and Two, Do You Wanna Touch Me, I Love You Love Me Love, I'm the Leader of the Gang и Hello, Hello, I'm Back Again.

На концертима је наступао са бендом „Глитермен“, који су се касније преименовали у "Тhe Glitter Band". Током каријере објавио је седам студијских албума.

Међутим, 1997. године је ухапшен, а 1999. године осуђен због поседовања хиљада фотографија дечје порнографије. Пре три године, поново је ухапшен због оптужби за које је 5. фебруара ове године проглашен кривим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи