Читај ми!

Џексон помаже отварање музеја о Великом рату

Режисер Питер Џексон, који приватно изучава Велики рат, изјавио је данас да ће уложити сву своју енергију за покретање музеја посвећеног Првом светском рату када заврши филмску трилогију „Хобит“.

Џексон је у Велингтону говорио на догађају посвећеном промовисању локалне филмске индустрије, а присуствовали су и режисери Џејн Кемпион и Џејмс Камерон.

Џексон, који из хобија изучава Први светски рат и који поседује више авиона из тог доба, рекао је да би музеј у Велингтону требало да буде отворен у априлу како би се обележила 100. годишњица Галипољске битке.

Лист Њу Зеланд хералд објавио је раније да је Џексона ангажовала влада да буде кустос у музеју и да би требало да прикупи летелице, тенкове и друге предмете из приватних и јавних колекција.

„Тиме се сада највише бавим, што је добро. Забавно је“, рекао је Џексон и додао да ће поставка бити „веома, веома интересантна“.

Он је додао да ужива у одмору после завршетка Хобита, мада пројекат још није потпуно готов пошто ради на продуженој верзији за ДВД издање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи