Читај ми!

Кончита Вурст: „Желим недељу дана са Путином“

Победник Песме Евровизије Кончита Вурст, то јест Томас Нојвирт, рекла је да би волела да проведе недељу дана са председником Русије Владимиром Путином, како би га разумео.

Кончита је у интервјуу бечком дневнику Курир рекла да би волела да одржи наступ у Русији, где има много фанова.

„То је веома лепо јер показује да многи Руси не подржавају одлуке својих вођа. Међутим, не бих одбила сусрет са Путином. Желела бих да проведем недељу дана са њим, да бих га разумела“, објаснио је певач трансвестит који се бори за права хомосексуалаца.

Он је указао да жели да зна шта значи бити Путин, којем притиску је изложен, додајући да не одобрава дискриминишуће законе.

„Кроз то разумевање бих му радо рекао: 'Знаш да би другачије било боље'“, подвукао је Нојвирт додајући да Путин жели да га поштују, а да ту тежњу ка поштовању он дели и са мањинама. 

Такође, он је истакао да наступе, на пример, пред Европским парламентом, али и сусрет са генералним секретаром УН Бан Кимуном не користи за свој имиџ, већ како би пренео поруку.

Нојвирт је, такође, изразио жаљење што није имао прилику да упозна некадашњег победника Евровизије из Аустрије Уда Јиргенса, који је недавно преминуо, за којег каже да га његов глас прати још од детињства.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи