Читај ми!

Елтон Џон се венчава сa дугогодишњим партнером

Британски музичар Елтон Џон (67) венчаће се у недељу у Енглеској са својим дугогодишњим партнером Дејвидом Фернишом, са којим је од 2005. године у грађанском партнерству.

Како медији извештавају, венчање ће бити одржано у недељу на приватној церемонији у британској резиденцији пара у Виндзору.

Од 10. децембра истополни парови везани цивилним партнерством у Енглеској и Велсу, што је случај са овим славним паром, могу да ступе у брак, скоро девет месеци од ступања на снагу закона којим се у земљи легализује хомосексуални брак.

Очекује се око педесет пријатеља и чланова породице, међу којима су Викторија и Дејвид Бекам и глумица Елизабет Харли.

Поп икона Елтон Џон, који је продао око 250 милиона албума током своје 40-годишње каријере, рекао је у марту за америчку телевизију Ен-Би-Си, неколико дана после изгласавања закона, да ће се венчати: „Урадићемо то мирно, али биће весело.“

„Заиста сам поносан на Велику Британију и на законе који су се појавили од када смо заједно“, додао је певач.

Познати пар је један од првих у Великој Британији који је склопио грађанско партнерство, 21. децембра 2005. године, када је тај закон ступио на снагу.

Елтон Џон и Дејвид Ферниш одгајају двоје деце које је родила сурогат мајка.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи