Читај ми!

Валцу звезда на Булевару славних

Двоструки оскаровац Кристоф Валц добио је звезду на холивудском Булевару славних. На церемонији му се придружио колега Семјуел Л. Џексон и режисер Квентин Тарантино, који га је назвао својим „омиљеним Аустријанцем“.

Познати режисер, који га је први пут ангажовао у Проклетницима где је за улогу нацистичког официра добио Оскара, истакао је да је Валц врстан глумац који уради посао без много буке.

Валц је одбацио Тарантинов коментар да због тога што је позоришни глумац не цени довољно звезду коју је добио у Холивуду.

„Моје срце пуца од поноса. Ја, као момак из Беча, о овоме нисам ни сањао“, рекао је познати глумац.

Тарантино, који је Валца изабрао и за улогу у Ђанговој освети за коју је добио још једног Оскара, рекао је да аустријски глумац није попут других холивудских „тешкаша“.

„Кристоф је потпуна супротност холивудским глумцима са њиховим асистентима, мисо супом и лимуном у чају. Када се неко од њих пожали како му у кадар упада члан екипе, он ће први рећи: 'Момче, радио сам у позоришту где ми стотине људи упада у кадар. Теби ништа не фали'“, рекао је Тарантино.

Валцов филм Horrible Bosses 2 излази овог викенда, а за Божић се очекује Big Eyes Тима Бартона у коме игра уз Ејми Адамс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи