Читај ми!

Бе-Бе није знала да је прабаба

Легендарна лепотица Брижит Бардо ове године пуни 80 година, а недавно је постала прабаба. Француска глумица не мари за крвно сродство, није у добрим односима са сином, а и унуке је видела само једном.

Чувена Бе-Бе има сина јединца Николу, рођеног 1960. године с којим није у добрим односима, пише француска штампа. Никада није крила да није желела да постане мајка и да је ту улогу имао њен тадашњи супруг и Николин отац, глумац Жак Шарније.

Никола Шарније већ годинама живи у Норвешкој и има две ћерке Ана-Камилу и Теа-Жозефину, које су само једном виделе своју познату баку.

Брижит Бардо није била позвана ни на Николино венчање с норвешком манекенком Ан-Лин Бјеркан.

„Никола је недавно телефоном звао мајку и саопштио јој да је постала прабаба“, рекао је глумичин агент Ив Биго, али није прецизирао која је од две унуке родила дете, нити пол бебе.

„Никада нисам била добра бака. Оне живе у Норвешкој са оцем. Не знају француски и немамо прилике да се виђамо. Знате да увек кажем оно што мислим, и мислим оно што кажем. Нисам никад веровала у крвно сродство“, рекла је Брижит Бардо.

Глумица је сарађивала са чувеним редитељима попут Федерика Фелинија, Луја Мала, Жан-Лика Годара, као и Рожеа Вадима с којим је била у браку.

Њени најпознатији филмови су Парижанка (1957), И Бог створи жену (1956), Дон Жуан је био жена (1974) Рожеа Вадима, Приватни живот (1962) и Вива Марија! (1965) Луја Мала и Презир (1963) Жан-Лика Годара.

Француска глумица, манекенка, певачица и активисткиња за права животиња Брижит Бардо светском филмском сценом владала је педесетих и шездесетих година 20. века.

Њен лик је 1969. године изабран за модел француског националног симбола Маријане.

На врхунцу славе, почетком седамдесетих година, повукла се из филмске индустрије и одлучила да се посвети борби за права животиња.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару