Читај ми!

Улога доктора Хауса као ноћна мора

Популарни британски глумац Хју Лори открио је да му је улога доктора Хауса у истоименој америчкој серији била ноћна мора, иако је захваљујући њој постао један од најплаћенијих ТВ глумаца.

Згодни 53-годишњи глумац Хју Лори, добио је два Златна глобуса за улогу намћорастог доктора Грегорија Хауса. Ни зарада није била лоша, око 250.000 фунти (нешто мање од 300.000 евра) по епизоди. Ипак, славни Британац каже да му током снимања није било нимало лако.

У интервјуу Радио тајмсу, Лори је свој велики успех назвао „златним кавезом" и рекао да је некада чезнуо да доживи несрећу само како би добио неколико слободних дана.

„Са ове дистанце све делује апсурдно и смешно. Шта сам радио, осим што сам глуматао и причао приче са групом финих људи? Шта је то толико страшно? Али рутина из дана у дан претворила се у ноћну мору", пожалио се прослављени уметник.

Серија Доктор Хаус, завршена је прошле године, а емитовала се од 2004. до 2012. године.

Хју Лори ових дана је опет „у улози" музичара и представља јавности свој други студијски албум Didn't It Rain, који ће се у продаји појавити 6. маја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи