Читај ми!

Џесикина тајна лежи у дуплом корсету

Заносна фигура и облине на којој би јој позавиделе многе жене сврстале су Џесику Албу међу најсексепилније жене света. Њен изглед, међутим, захтева доста труда и жртвовања, а холивудска лепотица рекла је да је после трудноће, како би сачувала своју фигуру, три месеца носила дупли корсет, и дању и ноћу!

Џесика Алба са правом важи за једну од најсексепилнијих жена у Холивуду. За своју скоро па савршену фигуру морала је да се много жртвује, посебно после порођаја када је, према сопственим речима, носила дупли корсет како би задржала заносни изглед.

Холивудска звезда рекла је у интервјуу за часопис Net-a-Porter да се одлучила за „традиционалнију" методу и да је веома задовољна како је све испало.

„Носила сам дупли корсет дању и ноћу три месеца. Није било пријатно, знојила сам се, али се на крају све исплатило", објаснила је Алба.

Звезда стрип-адаптације Град греха признала је, међутим, да је метода коју је изабрала једна од бруталнијих на коју жена може се одлучи да би пребродила постпорођајно гојење и да „није за свакога".

Сада када је успела да сачува своју фигуру, Џесика се поново окренула својој глумачкој каријери. Ипак, деца су јој у доброј мери променила ставове о глуми.

„Када имате децу почнете да схватате да не морате да радите само да би радили, већ да улога коју тумачите треба да буде вредна тога да не будете са својом децом", рекла је лепотица за часопис Гламур.

Што се тиче враћања на велико платно, Џесика ће већ у октобру поново оживети лик Ненси Калахан у наставку Града греха, под насловом A Dame to Kill For.

„Управо сам завршила најбољи филм који сам досад урадила. Мој приступ глуми сада је потпуно другачији. Неустрашива сам и немам шта да изгубим", истакла је Џесика.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи