Дрога и пиштољ у Биберовом аутобусу

Скандал за скандалом. Тинејџерска звезда Џастин Бибер не силази са насловних страна, али не због новог успеха. Шведска полиција пронашла је у његовом аутобусу мању количину дроге, као и електрошок пиштољ.

Још се није слегла прашина која се подигла због неспретно смишљеног коментара Џастина Бибера након што је посетио музеј посвећен Ани Франк, а јавност је опет шокирана.

Канадски певач, који тренутно борави у шведској престоници, где је одржао концерт, овог пута има озбиљнији проблем.

Након што је полиција претресла његов аутобус, који је био паркиран у самом центру града, одјекнула је вест да је пронађена мања количина дроге и пиштољ за електрошок.

Један од полицајаца „намирисао" је марихуану, због чега је обављен детаљан претрес, али нико није приведен, док је пронађена дрога однета на анализу, како би се утврдио њен састав.

Деветнаестогодишњи певач борави у Европи, у оквиру турнеје "Believe". Већ 26. априла предвиђено је да наступа у Финској.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи