Читај ми!

Даме са Балкана међу најбогатијим распуштеницама

Да брак може да буде и паметна инвестиција, доказ су даме које су из судница изашле препуних џепова. Најберићетније разводе у Великој Британији, имале су жене са Балкана – Славица Еклестон је „тежа“ за 740, а Босанка Дијана Санела Џенкинс за 150 милиона фунти!

Неке жене из суднице су након развода изашле „теже" за чак неколико стотина милиона евра! Међу најбогатијим распуштеницама у Великој Британији налазе се две са Балкана.

На првом месту је свакако Ријечанка Славица Еклeстон, која се са сумом од 740 милиона фунти нашла на самом врху Тајмсове листе најбогатијих разведених жена, преноси Дејли мејл.

Вицешампионка је Ирина Маландина, којој је развод од Романа Абрамовича донео 155 милиона фунти.

На трећем месту је Дијана Санела Џенкинс из Босне и Херцеговине. Позната хуманитарка која је у браку са Роџером Џенкинсом била 10 година, а након развода је добила пола његовог богатства, односно 150 милиона фунти.

Богати банкар и Босанка су се развели 2011. године, а у медијима су наводили како су се разишли у пријатељској атмосфери, те да су и даље у добрим односима.

На четвртом месту је Галина Бешарова, коју је бракоразводна парница од 45 секунди учинила богатијом за 100 милиона фунти.

Реч је о бившој супруги Бориса Березовског, руског тајкуна који је недавно пронађен мртав.

Пету позицију окупирала је Беверли Черман, али сума коју је добила износи „скромних" 48 милиона фунти.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи