Читај ми!

Брус Вилис и Батлеров херој

Неугодна питања су се ређала, иако је био на забави Џерард Батлер бивао је све нервознији, изгледало је као да му нема спаса! Из канџи насртљиве обожаватељке славног глумца отргао је колега Брус Вилис.

Џерард Батлер нашао се у неугодној ситуацији када му је на једној забави пришла обожаватељка, која није престајала да прича. Осим тога, била је врло насртљива и постављала је неугодна питања у вези са његовом сексуалношћу.

Славни глумац није мога да поверује шта му се догађа и у први мах је помислио да је реч о шали, међутим након десетак минута дословно није знао како да је се реши.

Очај колеге спазио је Брус Вилис и убрзо прискочио у помоћ.

„Видео је да сам узнемирен, па је пришао и рекао да мора нешто да ми каже, а ја сам помислио како је реч о нечему веома озбиљном. Када смо се склонили на мало мирније место, објаснио ми је да је то учинио како би ме избавио из невоље. Био сам запањен", препричао је Џерард.

Батлер истиче да никада није водио непријатнији разговор.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи