Читај ми!

Гвинет најомраженија у Холивуду?

Према истраживањима америчког магазина „Стар“, Гвинет Палтроу је најомраженија звезда у свету забаве. На листи најиритантнијих познатих личности Холивуда су и Кристен Стјуарт, Џенифер Лопез, Мадона, Џастин Бибер, Ким Кардашијан, Ештон Кучер, Анђелина Џоли и други.

Најомраженија звезда у свету забаве је Гвинет Палтроу, резултат је истраживања америчког магазина Стар.

Позната глумица и супруга британског музичара Криса Мартина је ову незахвалну титулу добила највише због својих, како су многи истакли, „надобудних савета о здравом животу".

На другом месту је звезда вампирске саге Сумрак, Кристен Стјуарт, коју публика не подноси од када је преварила свог дечка, Роберта Патинсона, са редитељем Рупертом Сандерсом.

Џенифер Лопез је на трећој позицији због своје хировитости и напраситости, на четвртој рок гитариста и певач Џон Мејер, познат по томе што је сломио срце бројних звезда, међу којима су Кејти Пери и Тејлор Свифт, а на петом краљица романтичних комедија Кетрин Хигл.

На листи најомраженијих су још и Мадона, Џастин Бибер, Ен Хатавеј, Ким Кардашијан и њена мајка Крис Џенер, Ештон Кучер, као и Анђелина Џоли, Линдзи Лохан и Крис Браун.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи