Џорџ Мајкл опет у болници

Музика и наступи нису успели да залече последице тешке упале плућа због које је Џорџ Мајкл крајем 2012. године био у болници. Када је видео да му нема друге, славни Британац одлучио је да не жали пара и да се обрати стручњацима, који су предложили болничко лечење.

Британска поп звезда Џорџ Мајкл никако да се опорави од тешке упале плућа због које је крајем 2012. године провео неколико седмица у болници.

Према писању лондонског таблоида Сан, 49-годишњи прослављени певач, који се још осећа малаксало, одлучио је да поново оде на болничко лечење.

Мајкл је у болници од фебруара где је на посттрауматској терапији.

„Лекари су ми још раније саветовали да будем под сталним медицинским надзором, али ја сам погрешно мислио да ће ми музика и наступи бити бољи лек", изјадао се уметник чије су се песме највише пуштале на британским радио-станицама у претходне две деценије.

На нову терапију, према писању медија, славни Британац троши 30.000 евра недељно, али сматра да је то цена коју мора да плати како би поново био у пуној форми.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи