Читај ми!

Од минимума до максимума и назад

Изглед деколтеа Викторије Бекам мењао се током година више пута. После скромнијег волумена на почетку певачке каријере славна Британка ухватила је залет ка „пнеуматској фази“. Пре четири године Пош Спајс као да је закорачила уназад, а сада је, чини се, протерала и последње остатке силикона из свог попрсја.

Никада није била стидљива при представљању новог имиџа. Међутим, Викторија Бекам, током нешто мање од две деценије, колико је под лупом јавности, није само мењала модне трендове.

Величина груди некадашње чланице групе "Spice Girls", а сада дизајнерке, варирала је, додуше прилично споријим темпом.

На почетку певачке каријере њен скроман деколте (али никако за потцењивање, кажу стилисти) уклапао се у визуелни идентитет групе да би неколико година касније јавност била шокирана разликом „пре и после". Одласка код пластичног хирурга, наравно.

Пре четири године, „пнеуматски изглед" заменила је знатно природнијим, а сада је Пош Спајс изгледа протерала и последње остатке силикона из свог попрсја.

Када је недавно повела децу на ручак у један лосанђелески ресторан 38-годишња супруга Дејвида Бекама од папараца није сакрила резултате скорашњег одласка код стручњака за естетску хирургију.  

Протеклих година било је много недоумица у вези са тим да ли је Викторија признала или не да се подвргла операцији увећања груди.

Британски медији сада пружају читаоцима слике као доказ шта је истина, наравно, уз опаску да фотографије говоре више него што је потребно.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи