Читај ми!

Порука за бившег драгог?

Певачица Селена Гомез објавила је видео-снимак на којем са другарицама игра уз песму која се у слободном преводу зове „Сви знају да ти је дечко крелац“, што упућује да бившем дечку Џастину Биберу још није све рекла.

Иако нису у јавности давали изјаве о разлазу, Џастин Бибер и Селена Гомез својим понашањем, али и песмама обожаватељима и медијима су мало разјаснили како је до тога дошло.

Прво је Селена на једном од наступа отпевала нумеру Џастина Тимберлејка Cry Me A River, поручујући бившем драгом да му не вреди то што је свраћао до њене куће и молио за опроштај.

А онда је на Јутјубу освануо видео-снимак у којем Селена и њене другарице играју уз песму Дастина Тавеле, веома интересантног назива Everybody Knows (Your Boyfriend is a  Douchebag), у слободном преводу „Сви знају да је твој дечко крелац".

Још су занимљивији стихови: "Your boyfriend is a douchebag and everybody knows ...You know he's got somebody on the side, girl... I really think it's time girl, you quit defending him" („Твој дечко је крелац и сви то знају. Знаш да те вара са неком и крајње је време да престанеш да га браниш").

За то време „Биберче" лудује по Лондону, а странице таблоида пуне приче о његовим проводима са разним девојкама по клубовима британске престонице.

Ипак, чини се да му све то не прија, јер је прво каснио на сопствени концерт два сата, што је изазвало велики бес тинејџера и њихових родитеља, а затим му је и позлило на сцени.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи