Читај ми!

Победник суперфинала Слагалице открива да су учесници квиза свесни колико не знају

Да се најбоље учи кроз забаву, доказ је и двадесетдеветогодишњи Бранимир Арсић. Вишегодишње искуство у паб квизовима и учешће у активностима Српске квиз асоцијације довело га је до одличних резултата и у најпопуларнијим домаћим телевизијским квизовима. Најзапаженији успех остварио је у ТВ Слагалици, победивши у суперфиналу 139. циклуса.

Бранимир Арсић је од ђака генерације у основној и средњој школи, постао одличан студент, а затим мастер економиje, па се запослио у струци већ после првог разговора за посао. Предан у намери да се свакодневно образује у различитим областима, и на том путу добро забави, упловио је у воде квиза.

Гостујући у Јутарњем програму, Бранимир Арсић наводи да је највеће задовољство када су вам квизови хоби да увек научите нешто ново.

„Генерално јесам такмичарски настројен, али што се квиза тиче, верујем да то има везе са детињством и са окупљањима у кући у седам увече испред телевизора пред Слагалицу. Управо Слагалица је део породичне традиције. Тако се догодило да је још од малих ногу љубав према Слагалици и према квизу генерално, кулминирала остварењем дечачког сна на неки начин, да се тријумфује на тако значајном квизу“, додаје Бранимир.

Један од омиљених квизова му је био Сам против свих, али Слагалица и Потера су му најомиљенији. Иначе већ четири године води паб квизове у Новом Саду.

„Надао сам се да ћу једног дана бити новинар и ТВ лице, али сам некако завршио у економији, тако да ми ту неостварену љубав надокнађује то што водим паб квиз и што сам сваке недеље пред микрофоном“, признаје гост Јутарњег програма.

Захваљујући томе, трема и страх од јавног наступа су временом скоро потпуно нестали. Остало му је још да се опроба у квизу Стигни ме ако знаш.

Поред квиза, споредни хобији су му спорт, музика и путовања. У свом пасошу има више од 40 печата различитих земаља.

„Буквално сваки тренутак када имам одмор користим да путујем. За мене је готово грех да годишњи одмор проведем а да нигде не отпутујем, и сваки тренутак користим да изгребем своју греб-греб мапу света и сваке године посетим неку државу у којој нисам био. Ове године је то био Мароко, а надам се да ћу од јесени бити у Катару“, открива Бранимир.

Занимљиво је, додаје Бранимир, да су цене карта за Светско првенство у фудбалу веома приступачне и да је већ купио свој комплет, али да су цене превоза и смештаја астрономске, али се нада да ће се до почетка првенства нешто променити.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара