Читај ми!

И победници у ТВ Слагалици имају право да прославе победу дизањем руку, посебно ако су бољи само за један поен

У квалификацијама суперфинала ТВ Слаглице у којима гледамо такмичење најбољих од најбољих такмичара у 2021. години, жреб је одлучио да знање одмере Александар Симић и Мирко Крстовић. Александар је у последњем тренутку изборио победу за само један поен и није успео да сакрије задовољство.

Александар Симић из Београда био је победник 136. циклуса Слагалице и ово му је већ шесто учешће на овом квизу. Његов противник, Мирко Крстовић, најмлађи је супрерфиналиста, другопласирани такмичар у 140. циклусу Слагалице, студент коме је ово било прво појављивање у квизу.

После првог сусрета који је привукао пажњу публике која се проширила и друштвеним мрежама због тога што је водитељка Слагалице, Кристина Раденковић, исправила Мирка у погледу акцентуације решења прве асоцијације - континент - сусрет је завршен са благом Александровом предношћу од 21 поен.

Међутим, пред крај другог сусрета и последње игре Асоцијација, Мирко је имао предност од 23 поена. Али пошто је Александру успело да открије решење и на основу асоцијација – птица и рибар – тачно одговори да је коначно решење орао, резултат је био 265 према 266 поена у корист Александра.

Ову тако тесну победу у последњем тренутку Александар је спонтано прославио дизањем руку, јер како каже, пошто квизове сматра врстом спорта, ако фудбалери могу да прослављају постигнути го, зашто би победницима квиза то право било ускраћено.

Такође, као искусни такмичар, признао је да га је Мирко као изузетан противник доста намучио и прориче му сјајну будућност уколико настави да се такмичи у квизовима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара