Суперфиналисти – најбољи укрштају знање

У суперфиналном циклусу ТВ Слагалице учествоваће победници претходних 12 циклуса и четворо другопласираних из финалних емисија, који су због највише освојених поена стекли право учешћа у суперфиналу.

Циклус 109. (јубиларни, поводом 25 година од почетка емитовања квиза).

Победник: Јован Мишковић, 242 поена (Симболично: 25-годишњак, апсолвент Правног факултета у Новом Саду, живи у Тителу. Учешће у ТВ Слагалици за њега је остварење сна. Поставши први суперфиналиста, Јован је доказао да се снови заиста остварују).

Циклус 110.

Победник: Здравко Томић, 273 поена (Има 55 година, из Футога, радник обезбеђења. Уз неспорно знање из различитих области, љубав према пецању дала му је стрпљење и истрајност да дође до победе у овом циклусу.)
 
Циклус 111.

Победник: Бојан Пјевац, 257 поена (Има 52 године, родом из Винковаца, живи у Бечеју. Незапослени правник, који за себе каже да је заљубљеник у квизове, па је Бојанова победа била очекивана људима који су га подржавали.)
 
Циклус 112.

Победник: Дејан Комар, 215 поена (Има 41 годину, из Београда, ради као санитарни техничар у Заводу за спорт „Кошутњак“. За учешће у квизу определио се да би стекао нова познанстава и проверио знање. Доказао је да му је знање на завидном нивоу.)
 
Циклус 113.

Победник: Петар Стојковић, 246 поена (Са само 18 година уписати се на листу победника квиза ТВ Слагалица заувек ће остати у сећању овог младог човека из Врњачке Бање. Петар је од ове јесени бруцош на Медицинском факултету у Београду, а наставиће и са свирањем на клавиру.)
 
Циклус 114.

Победник: Иван Гавриловић, 334 поена (Ниједан такмичар није освојио толико поена што је показатељ да Иван улази видно спреман у борбу за најбољег суперфиналисту. Има 28 година, рођен је и живи у Краљеву. Тренутно незапослен, по струци електротехничара рачунара.)
 
Циклус 115.

Победник: Дејан Ковачевић, 333 поена (Само поен мање од победника из претходног циклуса, али једнак жар за даљим побеђивањем учиниће супефинале веома занимљивим. Дејан је рођен пре 33 године у Босни и Херцеговини, а већ годинама живи у Футогу. Мастер инжењер инвестиционог менаџмента, ради као референт продаје. Учествовао у неколико квизова.)
 
Циклус 116.

Победник: Душан Ерцег, 232 поена (Стар 40 година, из Београда, ожењен, има петогодишњег сина. По струци је дипломирани инжењер електротехнике, запослен као инжењер погона. Често учествује у квизовима, а посебно је поносан на победу у 116. циклусу и могућност да учествује у суперфиналу.)
 
Циклус 117.

Победник: Владимир Младенов, 224 поена (33 године, из Београда, дипломирани економиста, мастер политикологије, бави се дигиталним маркетингом. Пријавио се за учешће у ТВ Слагалици јер воли изазове и такмичења, а доказао је да је набољи такмичар у овом циклусу.)
 
Циклус 118.

Победник: Владимир Крнач, 264 поена (Има 56 година, из Бачког Петровца, по струци бравар, а ради као грађевински радник. Пре свега поносни отац четворо деце, коју учи да гаје љубав према квизовима. Владимир за себе каже да лети ради, а зимски период користи за читање и стицање нових знања како би заблистао када добије позив за учешће у квизу.)
 
Циклус 119.

Победник: Сергеј Прошић, 216 поена (Осамнаестогодишњак из Београда, још један позитиван пример успеха младих. Завршио је Математичку гимназију и средњу музичку школу, одсек клавир, а од јесени је бруцош на Електротехничком факултету у Београду. Брзи прсти увежбани на клавиру и знање учинили су да се Сергеј нађе међу суперфиналистима.)
 
Циклус 120.

Победник: Јанко Валенћик, 204 поена (У неизвесној борби Јанко је извојевао победу у овом циклусу и заузео последње преостало место на листи супефиналиста. Долази из Новог Сада, има 45 година, ожењен је и има два сина, а ради као систем администратор.)

Четворо другопласираних из финалних емисија, који су због највише освојених поена
стекли право учешћа у суперфиналу:
 
Циклус 109. (јубиларни)

Петар Роган, 239 поена (48 година, професор физичког васпитања у Медицинској школи у родном Крагујевцу. Ожењен, отац двоје деце, посвећен спорту и едукацији младих дао је прави пример својим ученицима како је фер-плеј сигуран пут до супефинала.)
 
Циклус 117.

Иван Петровић, 214 поена (У неизвесној борби до самог краја финалне емисије 117. циклуса, Иван се показао као сјајан такмичар и освојио довољно поена да се нађе у супефиналу као један од четворице другопласираних. Подршку у суперфиналу ће му пружити супруга и двоипогодишњи син. Иван има 41 годину, рођен је у Жировници, а живи у Крагујевцу, ради као вођа магацина готових производа, електротехничар је по струци.)
 
Циклус 118. 

Неђељко Свркота, 238 поена (Знањем и вештинама стеченим на Војној академији, Неђељко је на прави начин представио родну Пљевљу и своју Ћуприју, где сада живи. Има 49 година, тренутно се бави приватним предузетништвом. Воли забаву и квизове те се опет пријавио за учешће у свом, како каже, омиљеном квизу.)
 
Циклус 120.

Вук Милутиновић, 201 поен (Вуку је победа у овом циклусу измакла за мало, јер је само три поена одлучило победника. Наравно, то је било довољно да овог сјајног такмичара квалификује за борбу у суперфиналу. Родом из Аранђеловца овај 32-годишњак сада с вереницом живи у Београду и бави се предавањем енглеског језика на онлајн платформама, а по струци је дипломирани менаџер.)

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару