Читај ми!

Хејли Стајнфелд ново лице марке „Миу Миу“

Нова муза модне марке „Миу Миу“ је 14-годишња Хејли Стајнфелд. Одушевљен њеним осећајем за стил, креативни тим италијанске куће „Прада“ оденуо је глумицу у моделе колекције за јесен/зиму 2011. године популарне линије намењене младима.

Четрнаестогодишња јунакиња филма Човек звани храброст Хејли Стајнфелд постала је ново лице модне марке Миу Миу, објавила је телевизија И! (Е!).

Италијанска кућа Прада ангажовала је младу глумицу за нову рекламну кампању линије намењене млађој популацији, захваљујући јединственом стилу за који добија само речи хвале.

Још у марту, када је Хејли била специјални гост на ревији марке Миу Миу на Миланској недељи моде, медији су почели да преносе да ће глумица рекламирати бренд.

„Могу да потврдим да је снимање за кампању за јесен/зиму 2011. године линије Миу Миу, у којем је учествовала Хејли Стајнфелд, приведено крају", рекао је представник модне куће Прада.

Уговор са италијанским модним гигантом сврстао је Хејли у групу славних девојака које су представљале бренд попут Кирстен Данст, Кејти Холмс, Линдзи Лохан.

Међутим, будући да талентована уметница има тек 14 година, без сумње је најмлађа чланица тако пробраног друштва.

Глумица номинована за Оскара била је међу кандидаткињама за једну од главних улога у адаптацији романа Игре глади Сузан Колинс, али је, ипак, одабрана Џенифер Лоренс.

Хејли Стајнфелд играће у новој верзији Ромеа и Јулије, а преговара и о улози у екранизацији бајке Успавана лепотица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи