Читај ми!

Плетенице хит лета!

Рибља кост или плетенице око главе савршен су избор фризуре за вреле летње дане. Истовремено шармантну и једноставну, овакву фризуру носе бројне познате даме које су се одлучиле за праћење најновијег тренда.

Сви воле да лети имају сређену фризуру која им неће сметати, али би најрадије да не троше много времена на сређивање косе. Зато су плетенице прави избор за летње врућине.

Ни познате даме нису остале имуне на шармантне плетенице - и на улици и на црвеном тепиху су прихватиле најновији тренд.

Оваква фризура је сјајна и зато што се врло лако дневни изглед може трансформисати у варијанту за вечерњи излазак - довољно је да косу украсите неком шналицом или цветом.

Постоји више могућности обликовања косе у плетеницу, може их бити једна или више, чврсто уплетена рибља кост или немарна плетеница пуштена са стране, као и потпуни хит - плетенице око главе, по којој је рецимо Јулија Тимошенко, украјинска политичарка и бивша премијерка, позната.

Гумице, шналице и лак за косу су једини алати који су потребни за прављење савршене и једноставне фризуре.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи