Ема Вотсон и принц Чарлс за етику у моди

Вртне забаве које приређује британски принц Чарлс овог септембра биће прилика да модна кућа "People Tree" представи колекцију за пролеће/лето 2011. године. Креативна саветница бренда који популарише борбу против сиромаштва је млада глумица Ема Вотсон.

Млада енглеска глумица Ема Вотсон, која је светску славу стекла у филмском серијалу о дечаку чаробњаку Херију Потеру, приказаће модну колекцију израђену на принципима „Фер трговине" на вртним забавама британског принца Чарлса.

„Фер трговина" је глобални покрет чији је циљ да се земљама „трећег света" помогне у успостављању одрживог развоја, тако што ће радницима бити обезбеђени друштвено и еколошки прихватљиви услови за рад, укључујући и цену рада.

Британски престолонаследник установио је вртне забаве „Начинимо разлику" (A Garden Party to Make a Difference) које ће бити одржане у септембру у његове три резиденције и која ће посетиоцима омогућити да виде историјске вртове и у њима наступе музичара, забављача и модне ревије.

Ема Вотсон је сарађивала са модном компанијом „Пипл три" (People Tree) чија ће нова колекција бити приказана на тим забавама, објавио је данас сајт „Диџитал спај" (Digital spy) који прати шоу бизнис.

„Одушевљена сам што ће кућа 'Пипл три' своју колекцију за пролеће/лето 2011. године приказати на вртним забавама. Мислим да је иницијатива принца од Велса сјајна идеја", навела је двадесетогодишња глумица у изјави за Ивнинг стандард (Evening Standard).

Представник модне куће навео је да су младу глумицу ангажовали „зато што су вртне забаве догађаји за породице и људе свих узраста".

Ема Вотсон неће моћи да присуствује забавама које ће бити приређене између 8. и 19. септембра јер мора да се врати у САД где студира, али ће посетиоцима бити пуштана њена унапред снимљена порука.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи