Неуништиве „римљанке"

Сандале сачињене од испреплетаних каишчића већ годинама су обавезна обућа за лето. Креатори су пустили машти на вољу, па се „римљанке" ове сезоне знатно разликују од свог оригиналног дизајна.

Лето већ годинама не може да се замисли без „римљанки" или, како их у модним магазинима чешће називају, „гладијаторки".

Како год да их називате, сандале сачињене од испреплетаних каишчића згодне су за преживљавање врелих летњих дана.

„Римљанке" су некада биле симбол необавезне, удобне обуће, равних потпетица и једноставног дизајна.

Међутим, како већ годинама не излазе из моде, креатори су почели да се утркују ко ће да смисли маштовитију верзију обуће која је први пут дизајнирана пре више од две хиљаде година.

Украси на њима све су бројнији, пењу се све више уз ногу, а и потпетице „расту".

Иако се сматрају универзалном обућом, тј. оном која пристаје свим женама, требало би да будете опрезни: прекривени чланци или, чак, листови, визуелно скраћују ноге.

С обзиром на то да постоји „милион и једна" различита верзија „римљанки", ако се потрудите, сигурно ћете наћи оне које баш вама идеално пристају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи