Мрачни рок гламур

Дизајнерски тим модне куће „Френки Морело“, за прве хладније дане следеће сезоне одабрао је црну гардеробу као синоним за елеганцију, метафоричност и сензуалност. На Недељи моде у Милану, представљајући нову линију, аутори нове линије повели су посетиоце на путовање кроз разне стилове.

Дизајнерски тим модне компаније „Френки Морело" сезону јесен/зима 2010/2011. године види у помало мрачном, гламурозном и рок стилу.

Идеја којом су се водили аутори нове линије била је да се црни одевни предмети, који су синоним елеганције, озбиљности и метафоричности, као и вечни симбол сензуалности, али и неизоставни зачин рок стила, може употребити за путовање разним стиловима.

Припаднице лепшег пола обучене у моделе колекције „Мрачна дама" (Dark Lady) спремне су за гала вече. Међутим, у случају промене плана у последњем моменту, трансформација у обичну вечерњу комбинацију за излазак у град са пријатељицама крајње је једноставна.

Заводљивост је обезбеђена одабиром провидних материјала коришћеним за хаљине или топ-мајце, што је нарочито привукло пажњу посетиоце ревије у оквиру Недеље моде у Милану која се одржава од 24. фебруара до 3. марта и посвећена је представљању линија за јесен/зиму 2010/2011. године.

Прави рокерски изглед креатори су постигли комбиновањем мајца са кратким рукавима, које се носе испод укројених сакоа и фармеркама са краћим, додатно подврнутим ногавицама, украшеним кристалима.

Готово на прелазу рок и готик-метал стила одевања, мантили са капуљачама и велом, дуге и кратке сукње, уз украсе за косу чине основу колекције.

Мноштво шљокица и ципеле са високим потпетицама љубичастог ђона дали су мало боје линији.

Савршена допуна пажљиво израђеним моделима била је тамна шминка, наравно у црним нијансама.

Модну марку „Френки Морело" основали су архитекта Пијерфранческо и костимограф, сценограф и дизајнерЂиљоти Маурицио Модика још 1998. године.

Гардеробу коју осмишљава овај дизајнерски дуо намењена је припадницама лепшег пола старости између 15 и 35 година.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи