Сад их видиш, сад их не видиш

Љубитељи чизама ове сезоне уживају јер модни токови налажу куповину најмање једног пара ове обуће. Ипак, спокој донекле ремети дилема носити их сакривене ногавицама или у пуном сјају.

Против хладноће многе девојке боре се тако што панталоне ушушкају у чизме. Без обзира на то да ли сте се одлучили за краћи џемпер, ролку или тунику, уске фармерке ће се одлично уклапати са том обућом.

Различите моделе од коже, антилопа, микрофибера, чупавог вештачког крзна просто је штета сакрити ногавицама панталона.

Такође, када снег напада тешко је сачувати панталоне од квашења тако да је више него препоручљиво склонити их на сигурно место - у суву унутрашњост чизама.

Непријатност која се може јавити приликом оваквог ношења панталона је да се ногавице нагужвају око зглоба и да вас нажуљају. Пажљивим обувањем и стрпљивим намештањем, које некада може и да потраје, тај проблем се може отклонити.

Ипак, како се ове године и неки од највећих „противника" чизама ове године приклањају већини и одлучују бар за глежњаче, модни стручњаци истичу да је „дозвољена" и опција незаробљених ногавица.

У том случају неће се јавити проблем са борањем око зглоба, али уколико ногавице нису довољно широке може се догодити да се обућа оцртава и неприродно подиже панталоне.

Чизме које тек стидљиво провирују испод панталона могу деловати веома елегантно, а када временски услови то дозвољавају, више потпетице допринеће атрактивности.

Плитке или дубоке, за кишу или снег, елегантне или спортске, чизме ће ове сезоне бити радо ношене, а што се тиче дилеме да ли ногавице да буду у њима или преко њих, одлучите у односу на количину воде на улицама и тренутног расположења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи