Читај ми!

Секси свлачионица за Фетбој Слима

Да би направио незабораван шоу, Фетбој Слим тражио је „секси“ и удобну свлачионицу са „кул“ намештајем и декорацијом у боји лешника. Британски музичар на наступ у Београду доноси најновије ласере у разним бојама који до сада нису виђени у Србији, како би домаћој публици пружио посебан аудио-визуелни доживљај.

Британски ди-џеј Норман Квентин Ли Кук, познатији као Фетбој Слим, наступиће 23. септембра у Београдској арени и специјално за ту прилику припремио је изузетан светлосни доживљај који укључује најновије ласере из Америке, најавили су представници Арене.

Ласери у разним бојама до сада нису виђени ни на једном догађају у Србији, а како би њихово дејство било импресивно, потребно је да у сали као и у простору иза бине, буде потпуни мрак.

Једина светла која су дозвољена јесу показатељи излаза у случају опасности.

Бина је висока два метра. На њој су и додатни подијуми са опремом, а обезбеђене су и дим машине.

Пре Фетбој Слима, који би на сцену требало да изађе око 23 часа, атмосферу ће загрејати ди-џеј и продуцент Томас Гандеј, који је направио вртоглави пробој прошле године хитом Mercy Hymp.

Од 20 часова наступиће МКДСЛ, а после двочасовног концерта британског ди-џеја публику очекује Игор Гарниер.

Како би на наступу пружио максимум, Фетбој Слим је замолио организаторе да свлачионица буде „секси" и удобна са „кул" намештајем и декорацијом у боји лешника. Духовито је навео да су лампе и пригушена светла „његови пријатељи" и да им треба дати прилику да постану и „наши пријатељи".

Обавезно се мора наћи и шест навијачких труба на гас којима ће „подизати" атмосферу на наступу, али и „нешто домаће" што ће га забављати док чека свој излазак на сцену.

Тражио је и више врста воде, природних сокова, енергетских пића, домаће пиво, органско воће, разне врсте сирева, домаћи пекмез, пуномасно млеко, енергетске чоколадице, чај и кафу у „правим" шољама, јер ди-џеј и његов тим нису „кловновска трупа".

За канцеларију продукције нема захтева, изузев брзог Интернета. А што се тиче хране и пића, све што им буде потребно, како су рекли, „украшће" из извођачеве гардеробе.

Улазнице за концерт Фетбој Слима продају се по цени од 2.490 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару