Читај ми!

„Ти брејк“ предгрупа Слешу

Домаћи панк бенд „Ти брејк“ наступиће у Београдској арени као предгрупа на концерту славног гитаристе Слеша најављеног за 31. јул. Београдски панкери, који ове године славе и дест година постојања, недавно су објавили албум "Second Hand Hero".

Бившем гитаристи групе „Ганс ен' роузис" (Guns'n'Roses) Слешу на концерту најављеном за 31. јул у Београдској арени предгрупа ће бити домаћи панкери „Ти брејк" (Tea Break).

Из велике понуде домаћих гитарских бендова Слешов менаџмент се одлучио за „Ти брејк" због, како је наведено у одобрењу, „жестоког звука који одговара Слешовом сензибилитету".

Београдски бенд „Ти брејк" ове године слави десети рођендан, а пре неколико дана објавио је нови албум Second Hand Hero који се може бесплатно преузети у Ем-Пе-Три (MP3) формату са Интернет стране регионалног Ем-Ти-Ви-ја.

Чланови групе „Ти брејк" редовни су учесници догађаја који популаризују екстремне спортове попут "Winner Of Belgrade", "World Snowboard Day" и "Vans Of The Wall Music Night", а учествовали су и на недавно завршеном „Егзит" фестивалу.

Слеш, један од најбољих и најтраженијих гитариста у последњих 30 година, подједнако самоуверен у хард року и попу, први пут ће наступити у Београду у оквиру турнеје на којој промовише дебитанстки соло албум под називом Slash.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи