Читај ми!

Ник Кејв и „Портисхед“ у завршници „Егзита“

Састав „Грајндерман“, рокери предвођени Ником Кејвом, затим трио „Портисхед“, импресивни „Лајбах“, „Егзит“ ветеран ди-џеј Марко Настић и момци из „Креатора“ постараће се да крај 12. издања фестивала на Петроварадинској тврђави буде за памћење.

Последње вечери овогодишњег „Егзита" у Новом Саду, на главној фестивалској бини наступиће два велика имена музичке сцене - бенд „Грајндерман" (Grinderman) са певачем Ником Кејвом и непревазиђени трип хоп великани „Портисхед" из Бристола.

„Грајндерман" ће на бину изаћи пола сата после поноћи, а наступом „Портисхеда" у 22.30 сати, биће заокружен „бристолски трип хоп круг", јер су на „Егзиту" већ наступали и Трики и „Месив атек", бендови који долазе из истог града и баве се истом врстом музике.

За 22.30 најављен је наступ „Партибрејкерса", а, такође, на „Фјужн бини" пулс публике осетиће словеначка група „Лајбах" три сата после поноћи.

„Денс арена" ће последњег дана Фестивала угостити немачки електро-панк дуо „Дигитализам", а након њих музику ће пуштати Стив Аоки и Пол Калкбренен.

Бину посвећену електронском звуку традиционално ће затворити ди-џеј Марко Настић, заједно с Дејаном Милићевићем и Марком Милосављевићем, а њихов „бек ту бек" наступ почеће у пола седам ујутру.

На „Експлозив бини", намењеној љубитељима тврдог гитарског и метал звука, пола сата после поноћи наступиће легендарни немачки бенд „Креатор".

Око два сата ујутру на „Егзит мјузик лајв" бину вратиће се „Дарквуд даб", који је на овогодишњем Фестивалу већ имао наступ, првог дана на централној фестивалској бини.

Дванаести „Егзит" фестивал у Новом Саду почео је у четвртак 7. јула, а на њему ће до краја наступити око 600 извођача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи