Читај ми!

„Џамироквај“ на „Егзиту“ без највећег хита

Звуци хитова "Little L" и "Deeper Underground" групе „Џамироквај“ одјекивали су треће вечери фестивала Петроварадинском тврђавом. Срећу публике помутио је само изостанак песме "Virtual Insanity". „Егзит“ ка последњем дану 12. издања наставио уз „Грув армаду“, Ли Лу Џамаис, „Дисчарџ“ и бројне друге извођаче.

Синоћни наступ бенда „Џамироквај" (Jamiroquai) на „Егзит" фестивалу апсолутно је одушевио обожаваоце, а простор испред „Главне бине" био је попуњен до последњег места.

Британски есид џезери су одсвирали многобројне хитове бенда као што је Little L и Deeper Underground, али су публици представили и песме са новог албума "Rock Dust Light Star".

Иако је публика жељно исчекивала да чује њихов највећи хит Virtual Insanity, певач Џеј Кеј је рекао да је „песма скинута са листе наступа" и концерт се завршио без ње.

На централној бини је пре „Џамирокваја" наступила америчка певачица Сантиголд. Током вечери дошло је до измене прогама, па су у два, уместо „Брукс брадерсa," на бину изашли Дени Бирд  и Ем Си Дајномајт, који је на „Егзиту" гостовао више пута.

У „Денс арени", која ове године слави 10. рођендан, наступили су миљеници публике „Грув армада" и Фед ле Гранд, а публику су претходно загрејали ди-џеј Грувер и Владимир Аћић, као и један од најпопуларнијих српских ди-џејева Грамофонџија.

„Денс арена" је и ове вечери била попуњена, а публика је неуморно остала на ногама и после шест часова ујутру.

Сјајна атмосфера синоћ је била и на „Експлозив бини" где је преовладавао британски панк. Свирали су „Дисчарџ" и „Анти ноувер лиг", публици познати и по наслову једног од својих живих албума „Повратак у Југославију".

На „Фјужн бини" хрватска певачица Ли Лу Џамаис својим веселим хитовима и сјајним вокалом забављала је публику у раним вечерњим часовима, да би током вечери наступили „Хадукен".

„Хадукен", британски састав који су основали певач Џејмс Смит и његова девојка Елис Спунер, представили су публици комбинацију гитарског звука и електронске музике, а последњи су наступили македонци „Мизар".

На „Егзиту" се и ове године велике гужве стварају испред популарног „Тихог диска", где се на улаз и слушалице мора чекати, а публика је одушевљена и три-де диском, који је први пут на Фестивалу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи