Читај ми!

Фанк и грув, поп и метал уз двомилионитог посетиоца

Наступима домаћих извођача попут „Еве Браун“ и Грамофонџије, али и звезда светске музичке сцене - група „Џамироквај“ и "Groove Armadа" - „Егзит“ фестивал упловљава у треће вече 12. издања, а организатори верују и двомилионитог посетиоца!

Фестивал „Егзит" у Новом Саду на својој централној бини вечерас ће угостити британску фанк сензацију, групу „Џамироквај" (Jamiroquai).

Британски есид џезери наступиће тачно у поноћ, а на Главној бини пре њих се америчка продуценткиња и певачица Сантиголд, и групу "Јinx" из Хрватске.

На „Фјужн" бини публику ће дочекати Лилу Џамаис (LeelooJamais), уметница из Хрватске, а у току вечери наступиће и „Рингишпил", „Ева Браун" и британски електро поп бенд "Hadouken!".

Током треће вечери Фестивала, на метал „Експлозив" бини наступиће између осталих и бендови "Conviction" и "Тоnа" из Новог Сада, британски хард-кор панк бенд "Discharge", Британци "Anti Nowhere League" и „Дебели прецједник" из Хрватске.

За добро расположење у „Денс арени" биће задужени један од тренутно најпопуларнијих ди-џејева у Србији Грамофонџија (Gramophonedzie), затим Фед ле Гранд из Холандије, најпознатији по хиту Put your hands up for Detroit и енглески електро дуо "Groove Armada".

Захваљујући сарадњи „Егзита" са другим европским фестивалима и програму размене бендова, у госте долази и бенд „Садант" из Мађарске, док ће Новосађани „Кило Кило" отпутовати на размену на „Сигет" фестивал у Будимпешту.

Организатори „Егзита" су најавили да се током треће вечери Фестивала очекује и двомилионити посетилац, којем ће као награда бити уручена улазница за наредних 10 издања Фестивала.

Новосадски фестивал „Егзит", који је почео 7. и траје до 10. јула, угостиће више од 600 извођача на 20 бина, а очекује се да ће у просеку дневно на Петроварадинској тврђави бити око 50.000 посетилаца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи