Читај ми!

Српски музичари на фестивалима у Хрватској

Састави „Канда Коџа и Небојша“, „С.А.Р.С.“, као и Рамбо Амадеус наступиће на на Баћинским језерима код Плоча, док ће на „Шпанцир фесту“ у Вараждину свирати „Електрични оргазам“, „Земља грува“ и „Фрајле“.

„Канда Коџа и Небојша", „С.А.Р.С.", „Штутгарт онлајн", „Манисент и менхталност" и Рамбо Амадеус биће међу извођачима рок фестивала „Седам језера", од 21. до 24. јула на Баћинским језерима код Плоча, у Хрватској.

„Фестивал 'Седам језера' је замишљен је као андерграунд фестивал, у нетакнутој природи и лепоти Баћинских језера, на ком ће се сваке године окупљати најбољи бендови из региона, а пре свега ће послужити као промоција квалитетних младих бендова", наводе организатори.

Са друге стране, „С.А.Р.С." ће заједно са саставима „Електрични оргазам", „Земља грува" и „Фрајле" наступити и на „Шпанцир фесту", од 19. до 28. августа у Вараждину.

Из „Шпанцир феста" су најавили да ће први пут за десет година постојања фестивала наплаћивати улаз за концерте на Главној бини, по цени од 30 куна за дневну, 60 за викенд и 150 куна за карту за све дане (око 400, 800 и 2.000 динара).

На фестивалу ће још наступити и „Рундек Карго трио", Влатко Стефановски, „Вјештице", Кемал Монтено и Нено Белан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи