Читај ми!

Ко би је пустио да оде?

У новом споту за песму “Best Thing I Never Had” Бијонсе пева о младићу који ју је пустио да оде и који је „најбоља ствар коју она нема“. У видеу певачица врцка у провидном вешу док се присећа прошлости, да би се све завршило хепиендом – прелепим венчањем.

Бијонсе је са новим албумом под називом „4" већ окупирала прва места музичких листа и то по четврти пут за редом откако се упустила у соло воде.

Међутим, сада је публици и визуелно представила песму "Best Thing I Never Had" са тог албума која претендује да буде велики хит.

Спот приказује причу о томе како љубав из средње школе која вам је сломила срце, у ствари може да постане најбоља ствар која је могла да вам се деси. Настављате даље и проналазите истинску срећу.

Певачица изгледа сјајно у видеу, врцкајући у провидном белом вешу, а затим се појављује у прелепој венчаници.

Интересантно је да фотографије са њеног венчања са Џеј-Зијем никада нису објављене, па је ово можда нека врста приказа како је све то изгледало.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи