Читај ми!

Енрикеова прљава плесачица

Прљава, прљава играчица о којој певају Енрике Иглесијас, Ашер и Лил' Вејн осваја светске топ листе. Футуристички стриптиз клуб, сензуални плес и јак ритам састојци су летњег хита који осим у дискотекама све више љубитеља има и на Интернету.

Зарад интересантних кадрова спота за песму Dirty Dancer, Енрике Иглесијас морао је да проводи ноћ гледајући наступе виртуелних плесачица у футуристичком стриптиз клубу.

У видео клипу, који може да се види на Јутјубу од 22. јуна, преовладава мрачна, ноћна атмосфера за коју је заслужан Итан Ладер.

Гости у песми су звезда соул сцене Ашер и хип-хопер Лил' Вејн који се у споту појављују као холограми.

Спот осваја светске топ листе, а један је од хитова без којих не може да прође вече у дискотекама.

Dirty Dancer je нумера са издања Euphoria, шестог студијског албума латино заводника који је на турнеји по Јужној Америци.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи