Читај ми!

РТС поклања карте за Чолин концерт

У емисијама „Београдска хроника" и „Јутарњи програм", гледаоци су у прилици да сваког дана добијају бесплатне карте за спектакуларни Чолин концерт. Наступ Здравка Чолића ће бити одржан 25. јуна на Ушћу.

Нудимо још један добар разлог да пратите своју омиљену телевизију - Радио-телевизија Србије од данас поклања карте за концерт Здравка Чолића и у емисији Београдска хроника. Наставља се поклањање карата и у емисијама Јутарњег програма РТС-а.

Од прошле седмице, гледаоци емисије Јутарњи програм били су у прилици да сваког јутра добију бесплатне карте за спектакуларни концерт Здравка Чолића који ће бити одржан 25. јуна на Ушћу.

У суботу и недељу карте су добили и гледаоци емисије Жикина шареница.

У петак, 24. јуна, двадесет четири сата уочи концерта Здравка Чолића на Ушћу, поклоници Чолине музике треба да прате врло пажљиво емисију РТС-а Београдска хроника, јер ће бити у прилици да сазнају још ексклузивних информација које ће их сигурно обрадовати.

После бројних европских и светских турнеја, великих концерата на стадионима и у највећим концертним просторима, Чола ће први пут одржати концерт на Ушћу, 25 јуна.

Дугогодишња успешна сарадња са Радио-телевизијом Србије наставља се и кроз овај пројекат, а гледаоци могу очекивати и ексклузивне програмске садржаје, уочи и по завршетку концерта.

Организатори најављују спектакл, уз још ефектнија сценска решења него што су их имали Мадона или „Ролингстоунси", у истом концертном простору.

Здравко Чолић је обећао да ће публици „непрекидно певати, барем три сата", између осталог и због чињенице да ове године обележава четрдесет година присуства на музичкој сцени.

РТС је омогућио својим гледаоцима да свакодневно, током 10 дана пред београдски концерт, буду у прилици да добију на поклон карте за овај несвакидашњи музички догађај.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи