Читај ми!

Веселе тинејџерке освајају Јутјуб

Смотана штреберка и луцкаста тинејџерка удружују снаге и праве журку толико добру да је се не сећају! Уз такав сценарио и веселу мелодију коју шармантно доноси Кејти Пери, сингл "Last Friday Night (T.G.I.F.)" није могао да буде промашај. Доказ да је реч о великом хиту је више од 26 милиона прегледа на Јутјубу.

Ретро спот Кејти Пери за песму Last Friday Night (T.G.I.F.) одушевио је фанове и забележио више од 26 милиона прегледа на Јутјубу за мање од десет дана.

У симпатичном видеу Кејти се појављује као смотана штреберка коју тинејџерска звезда Ребека Блек трансформише у праву лепотицу.

Ребека је, иначе, метеорску славу постигла спотом за песму сличног назива Friday.

Две девојке праве велику журку у Кејтиној кући, после које се прерушена штреберка не сећа већине ствари, а има проблем и да објасни неред родитељима који се непланирано враћају раније са пута.

Занимљиво је да у овом споту у стилу осамдесетих Кејти и Ребека играју видео-игрицу "Just Dance 2" на уређају „Јубисофт" (Ubisoft) чији је произвођач спонзор певачицине турнеје.

Last Friday Night (T.G.I.F.) постао је велики хит и тренутно је најпродаванији сингл на „Ајтјун" листи.

Многи обожаватељи на друштвеним мрежама попут Твитера дискутују о томе како је, заправо, Кејти успела да поврати углед Ребеки, с обзиром на то да је тинејџерска сензација добила велики број критика на рачун превише једноставног текста песме Friday и спота.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи