Турнеја под знаком питања

Проблематична певачица Ејми Вајнхаус отказала је наступе у Истанбулу и Атини, а неизвестан је и остатак турнеје. Ејми је, након срамно лошег концерта у Београду, изјавила да „не може да наступи најбоље што може".

После катастрофалног концерта у суботу, у Београду, певачица Ејми Вајнхаус отказала је наступе у Истанбулу и Атини, а неизвесно је и одржавање осталих концерата на њеној европској турнеји.

У саопштењу представника за штампу британске певачице наводи се да су отказани концерти у Истанбулу и Атини, раније планирани за понедељак и среду.

Ејми Вајнхаус се извињава обожаваоцима који су купили улазнице и додаје да је такву одлуку донела пошто сматра је да то „права ствар коју треба да уради" и јер „не може да наступи најбоље што може", пише у саопштењу.

Наводи се и да ће „чим буде могуће бити одлучено" да ли ће певачица наступити на осталим концертима планираним у оквиру европске турнеје, од којих је први следећи заказан за 8. јул, у шпанском граду Билбау.

Певачица позната по проблемима са дрогом и алкохолом, извиждана је на суботњем концерту у Београду, на којем је неуспешно покушавала да пева, заборављала стихове и једва успевала да стоји.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи