Читај ми!

Ејми и Моби вечерас на Калемегдану

Уз подршку бендова „Елементал“, „Земља грува“ и "Bei the Fish" у Доњем граду Београдске тврђаве вечерас ће наступити светске звдезде Ејми Вајнахус и Моби. Ејми на сцену излази око 22.45, док се Моби очекује пола сата после поноћи.

Британска певачица Ејми Вајнхаус почиње вечерас дуго очекивану европску турнеју, концертом у Доњем граду Београдске тврђаве, а осим ње наступиће амерички музичар Моби и регионални бендови „Елементал", „Земља грува" и "Bei the Fish" са Каролином Гочевом.

Публику ће већ од 18 сати, када се отварају улази, загрејати ди-џеј Selecter... From Venice, а Вајнхаус би на сцену требало да изађе око 22.45 сати.

Пре британске музичке звезде наступиће регионални бендови, а амерички музичар Моби и они који желе да уживају у његовој музици сачекаће пола сата после поноћи. Према проценама организатора, цео музички програм на Калемегдану укупно ће трајати око осам сати.

По одлуци менаџмента популарне певачице, њен концерт ће фотографисати само Брајан Рашић, званични фотограф групе „Ролингстоунс", иначе српског порекла, који специјално због овог догађаја долази из Лондона. За остале снимање и фотографисање наступа Ејми Вајнхаус строго је забрањено.

На концерт ће се искључиво долазити из Булевара војводе Бојића, који ће од 12 часова до сутра у 5 ујутру бити затворен за саобраћај. Од 16 сати за посетиоце ће бити затворен Горњи град, тако да ће ради безбедности грађана бити онемогућено праћење концерта са бедема Тврђаве.

На деоницама где се саобраћај прекида у Булевару војводе Бојића биће контролни пунктови за проверу улазница, а пре контроле биће постављене званичне благајне на којима ће посетиоци моћи да купе карте по непромењеним ценама током вечери.

Очекује се да концерту присуствује више од 20.000 људи, а улазнице коштају 3.300 динара за „Партер 2", 3.800 за „Партер 1" и 4.500 за део намењен најватренијим обожаваоцима вечерашњих извођача.

Страх да би Ејми Вајнхаус можда могла да откаже концерт у Београду, због одласка на рехабилитацију, готово да је потпуно ишчезао када је певачица одржала тајни наступ у лондонском клубу „100", који су медији оценили као одличан.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи