Читај ми!

Изненађујуће обична Гага

Између разочарења и изненађења, гласе први коментари спота за нови сингл "The Edge of Glory" ексцентричне уметнице Лејди Гаге. Без неке посебне радње и са само две одевне комбинације, Гага је изневерила онај део публике који је очекивао нешто контроверзно, док је продукција опет била врхунска.

Сакупите се, мала чудовишта, јер је Лејди Гага објавила нови спот. У питању је видео за сингл The Edge of Glory који је премијеру имао у емисији "So You Think You Can Dance".

Ексцентрична хитмејкерка је навикла публику на висококвалитетне спотове који су истовремено тематски веома садржајни. Међутим, овај пут радње скоро да није ни било.

Гага у споту шета пожарним степеницама и игра по мрачним градским улицама, док читава атмосфера дочарава дух осамдесетих и, како су неки медији пренели, изглед Мадониних и Мајкл Џексонових спотова из тог доба.

Обожаватеље је разочарало и то што је у читавом споту променила само две одевне комбинације.

У сваком случају, спот јесте изненађујућ, јер публика није очекивала нешто тако.

Специјални гост у видеу је саксофониста Кларенс Клемонс, који је недавно доживео шлог.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи