Читај ми!

„Дел арно бенд“ верује у „Хороскоп“

Као најава за нови албум, а истовремено и као поклон фановима поводом 25. рођендана „Дел арно бенд“ је нови сингл „Хороскоп“ публици представио у Јутарњем програму РТС-а. Сингл се однедавно може бесплатно преузети са Интернета.

„Дел арно бенд" је поводом 25 година постојања објавио сингл Хороскоп, који се однедавно може бесплатно преузети са сајта Ем-Ти-Ви Адриа (MTV Adria).

Познати београдски састав 2. јула прославља јубилеј, а сингл који су са правом прозвали својом рођенданском песмом је уједно и најава албума који ће се појавити до краја године.

Измене у постави групе биле су честе - око 150 музичара свирало је у „Дел арно бенду" током четврт века постојања. И после толико година чланови групе верују да је моћ живе свирке једино што истински покреће људе.

„Ми имамо једно чврсто уверње да добра музика, она одсвирана музика никада неће престати да интересује људе. Све можете данашњом техологијом и спотом, али заправо једини истински ужитак у музици јесте када преко пута вас стане музичар и крене да свира. Није битно да ли је то један човек или многобројни оркестар. То просто не могу да замене ни плоче ни спотови, а ни сав сјај", објаснио је певач Јован Матић гостујући у Јутарњем програму РТС-а.

Бенд је нови сингл извео на плејбек у програму РТС-а, а премијерно ће уживо одсвирати у музичкој емисији „Бунт", емисији у продукцији РТС-а која се бави домаћом рок музиком.

Емитовање „Бунта" најављено је за 15. јун на Сателитском програму, као и за 16. јун у 22.20 часова на Другом програму.

„Дел арно бенд" чека период испуњен концертним активностима.

Широм Србије шириће се звуци реге музике, почевши од 17. јуна када ће састав наступити на „Арсенал фесту" у Крагујевцу. Убрзо након тога, већ 24. јуна, бенд ће на Ади Циганлији имати рођендански концерт, а улаз ће бити слободан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи