Читај ми!

„Блек ајд пиз“ на паузи

Како би се посветили решавању приватних проблема, чланови америчке групе „Блек ајд пиз“ привремено ће престати да сарађују. Певачица Ферги ће се посветити проширењу породице, док ће њен колега вил.ај.ем паузу искористити за рад на соло албуму.

Америчка група „Блек ајд пиз" (Black Eyed Peas) направиће ускоро паузу у раду како би се њени чланови позабавили „приватним стварима", потврдила је певачица тог бенда Ферги.

Група ће до лета боравити на европској турнеји, а Ферги је рекла да ће њени чланови у блиској будућности привремено престати да сарађују, објављено је на шоу-бизнис сајту Диџитал спај (Digital spy).

„Правимо паузу. Имаћемо више времена за приватне ствари", нагласила је певачица. Ферги је недавно признала да јој је потребно да проводи више времена с мужем Џошом Дамелом и да се нада да ће њих двоје ускоро добити дете.

„Џош и ја смо ове године провели више времена заједно него што је био случај ранијих година, што је одлично", рекла је Ферги и додала да ће њен колега из бенда вил.ај.ем паузу искористити за рад на соло албуму.

„Вил планира соло албум. Чула сам га, назив му је 'Black Einstein', и одличан је", додала је певачица. Група „Блек ајд пиз" је у априлу најавила да ће по окончању европске турнеје почети рад на седмом студијском албуму.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи