„Сезонски“ албум Сузан Бојл

Божићни класици и обраде поп хитова одликоваће нови албум шкотске певачице Сузан Бојл. Први сингл ће ипак бити обрада песме "Perfect Day" Луа Рида, за коју је одобрење добила „на сузе“.

Шкотска певачка сензација Сузан Бојл (49) објавиће нови албум 9. новембра, пренео је магазин Билборд (Billboard).

Албум под називом "The Gift", наставак њеног првенца "I Dreamed A Dream" објављеног 23. новембра 2009, садржаће 10 обрада поп хитова и божићних песама.

Први сингл с новог албума Сузан Бојл ће бити обрада песме "Perfect Day" Луа Рида. Дозволу није лако добила - тек је „река" њених суза у хотелској соби након што јој је Рид недавно пред сам одлазак у студио забранио извођење великог хита у шоу програму „Америка има таленат", „омекшала" америчког рокера. 

Међу песмама које су уврштене у албум су и обраде нумера "Hallelujah" Леонарда Коена и "Don't Dream It's Over" групе „Краудид Хаус" (Crowded House).

„Желела сам да то буде избор песама које ће пратити наше празнично расположење", навела је певачица у саопштењу. „Крај године је време за размишљање, али и период забаве и уживања са онима који су нам блиски."

Сузан Бојл се прославила прошле године када је заузела друго место у финалу такмичарске ТВ емисије „Британија има таленат".

Албум "I Dreamed A Dream" је рекордних шест недеља био на врху Билбордове листе најпродаванијих албума у САД. Продат је у 3,8 милиона примерака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи