Публика одушевљена Миком

Највећи део од 30.000 посетилаца првог дана фестивала „Егзит“ дошао је на Петроварадинску тврђаву да види и чује Мику, који им се одужио сјајним наступом.

Синоћ, у поноћ, на главној бини „Егзит" фестивала (Exit) у Новом Саду наступио је британски певач Мика који је својим наступом одушевио публику и обожаваоце.

Певач је наступ почео је песмом „Рилекс" (Relax), која је један од његових највећих хитова, а са публиком је комуницирао на српском језику што је изазвало одушевљење.

Након нешто више од сат времена наступа Мика се на громогласни позив публике вратио на бину којој је кроз шалу рекао "Баш сте досадни".

Потом су уследила још два велика хита „Грејс Кели" и „Лолипоп".

Публика је синоћ на главној бини могла да види и бенд „Бед брејнс" (Bad Brains) из Америке, као и наступе „Ел-Си-Ди саундсистема" (LCD Soundsystem) и ди-џеј Шедоуа (DJ Shadow).

Током прве вечери фестивала у „Денс арени" наступили су познати ди-џејеви као што су Хромео (Chromeo), Ерол Алкан и Бојс нојз (Boys Noize), а „Блек роуз" (Black Rose) из Велике Британије публикa je дочекалa последње, у 6 часова ујутру.

„Фјужн" бина је у току вечери угостила највећи број домаћих бендова, где су наступили „Нахти" (Nahty), „Петрол" и „Канда, Коџа и Небојша".

Домаћини из Новог Сада, бенд „Генерација без будућности", који су ове године прославили 20 година постојања, многобројним фановима представили су сат времена гитарске свирке, као и познате мелодије и текстове које су сви певали наглас.

„Главни" на „Фјужн стејџу" синоћ су били „Мике Сноу" (Miike Snow) који је публику освојио својим великим хитом „Блек енд блу" (Black and Blue), а његов наступ пред више хиљада људи почео је око један сат после поноћи.

„Егзит" фестивал званично је отворен јуче и трајаће до 11. јула, а капије фестивала за све посетиоце отварају се у 17 часова сваког дана.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи