Певач „Килерса“ снимио соло албум

Из превелике „жеље за стварањем музике“, Брендон Флауерс, певач „Килерса“, снимио је свој први соло албум. Био је то „усамљенички процес“, истиче Флауерс.

Певач америчке рок групе "Килерс" (Killers) Брендон Флауерс објавиће први соло албум на јесен, пренео је Би-Би-Си.

Албум под насловом "Фламинго" сниман је током прошле године, а песма "Crossfire", његов први сингл, биће доступна од септембра.

Флауерс је потврдио да његов првенац неће означити крај "Килерса" који би требало да се врате у студио.

"Започео сам га као нови албум 'Килерса'. Почело је на тај начин, а постало је нешто друго кад сам схватио да нисам спреман да правим дугу паузу као момци у групи", рекао је Флауерс за Би-Би-Сијев Радио 1.

"Идеја за соло албум није рођена из потребе да радим нешто друго или да бих скренуо пажњу на себе, већ само да бих правио музику."

"Било је чудно. Без заједништва, без 'Килерса' и начина на који смо радили ствари и пријатељства. Забављао сам се снимајући албум, али то братство није постојало. Повремено сам био усамљен."

"Момци су га чули и схватају зашто то радим. Већ смо причали о томе када ћемо се вратити у студио", нагласио је Брендон.

Иначе, група је последњи албум "Day and Age" објавила 2008. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи