Улазнице за Диланов концерт у продаји

Љубитељи звука Боба Дилана од данас могу купити улазнице за концерт који ће један од највећих рок уметника одржати у Београдској арени почетком јуна. Да би уживо чули хитове попут "Like a Rolling Stone" или "Knockin' on a Heaven's Door", посетиоци ће морати да издвоје између 2.500 и 4.500 динара.

Улазнице за концерт Боба Дилана, 6. јуна у Београдској арени, биће од сутра у продаји по цени између 2.500 и 4.500 динара, саопштила је продукцијска агенција „Авалон".

Карте ће се продавати на благајнама Београдске арене, у Билет сервису, путем Кард сервиса и „Евентима" по цени од 2.500 и 2.800 динара за горње трибине, 2.990 динара (партер-стајање), 3.900 и 4.500 динара треба издвојити за доње трибине, док улазнице за фан пит коштају 4.000 динара.

Шездесетдеветогодишњи Дилан 7. јуна 1988. године започео је чувену "Never Ending" турнеју која траје и даље са више од 2.100 одржаних концерата, у које се убраја и његов наступ на стадиону „Галенике" у Земуну 11. јуна 1991. године.

Невероватна 34 студијска албума, 54 сингла, 13 концертних и 14 компилацијских издања учинили су Дилана једним од најутицајнијих музичара светске мизичке сцене, а београдска публика ће имати прилику поново 6. јуна да се подсети неких од највећих рок класика попут "Like a Rolling Stone", "Knockin' on a Heaven's Door", "Forever Young" или "Hurricane".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи