Читај ми!

Карте за турнеју „Оејзиса“ недоступне – сајтови попадали, браћа Галагер упозоравају на препродавце

Радост због почетка продаје карата за турнеју групе „Оејзис“ није дуго трајала. Док сајтови на којима се продају улазнице пријављују техничке проблеме, браћа Галагер упозоравају оне који планирају да препродају карте по вишим ценама да ће оне бити неважеће.

Продаја карата за наступе у оквиру турнеје "Oasis Live '25", британског бенда предвођеног браћом Галагер није честито ни почела, а проблеми су већ почели да се гомилају.

Због великог интересовања, сајтови манчестерске промотерске куће "SJM Concerts" за продају улазница за концерте „Оејзиса“ готово да су престали да раде јутрос десетак минута после осам (девет по нашем времену).

Приликом покушаја одабира улазница или куповине, приказују се поруке: „Услуга није доступна“ и „Услуга је привремено недоступна. Покушајте поново касније”.

Они који имају среће успели су да стану у „онлајн ред“.

Слични проблеми су се појавили на страници ticketmaster.ie за концерте у Даблину, где је продаја такође почела јутрос у осам часова.

Уместо отварања странице за куповину карата, приказан је број грешке, што обично указује на то да веб-страница привремено није доступна.

И обожаваоци у Шкотској имају потешкоћа да дођу до карата за наступе планиране у Единбургу.

Недоступна је и страница tickets.seetickets.com/tour/oasis, на којој је претходно била омогућена резервација улазница за неколико наступа у Великој Британији.

Уочи почетка продаје карата за дуго очекивано окупљање „Оејзиса“, обожаваоцима британског бенда скренута је пажња на то да избегавају сајтове за препродају улазница.

Извршни директор кровне организације британских издавача и музичких уметника "UK Music", Том Кил нагласио је да су цене карата на локацијама за препродају забрињавајуће.

„Очигледно је да је природна тенденција да ако не можете да набавите карте, пронађете алтернативне изворе, али ја апелујем на љубитеље музике данас да ако не успеју да купе карте, да не иду тим путем“, додао је Кил.

Том апелу придружила се и читава група „Оејзис“ и на друштвеној мрежи Икс (некадашњи Твитер) позвала своје обожаваоце да не купују карте на сајтовима на којима су цене другачије од оних које сада важе јер ће такве улазнице бити неважеће.

Браћа Лајам и Ноел Галагер, оснивачи једне од најуспешнијих рок група у историји, потврдили су 27. августа да ће се бенд „Оејзис“ поново окупити, након 16 година паузе изазване свађом између два брата. 

субота, 31. август 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару