Бијело дугме, Здравко Чолић, Кијану Ривс… Почиње Арсенал Фест

Четртнаести Арсенал Фест почиње у простору Кнежевог Арсенала у Крагујевцу. За три дана, уз рекордан број извођача у пуном фестивалском капацитету, очекују се рекорди и кад је посета у питању.

Бијело дугме, Здравко Чолић, Кијану Ривс… Почиње Арсенал Фест Бијело дугме, Здравко Чолић, Кијану Ривс… Почиње Арсенал Фест

Појединачне карте за треће вече су увелико распродате, а уочи почетка овогодишњег Арсенала, распродати су и комплети карата за сва три дана.

Капије фестивала ће се сваког дана отварати у 18 часова, а улаз за посетиоце биће могућ све до 1.30 часова. На самом улазу биће омогућена, на видно означеним местима, куповина преосталих карата, преузимање наруквица за ВИП 1, ВИП 2 и ВИП 3 улазница (радно време од 17 до 1 час), као и куповина cashless картица (радно време од 18 до 06 часова).

На Арсенал Фесту 2024 поново ће бити омогућен систем бесконтактног плаћања.То значи да ће се сва плаћања у оквиру фестивалског простора вршити путем платних картица, које ће бити доступне на самом фестивалу, на јасно обележеним местима – на самом улазу, код chill зоне, foodline-а и код main stage-а. Цена cashless картица је 100 динара, а након куповине уплаћујете жељени износ на њу и користите је као једино средство плаћања на фестивалском простору.

Код main stage-а биће и ИНФО пулт где ће моћи да се добију све информације везане за сатницу, cashless, мапу фестивала, радном времену, као и могућност Изгубљено/Нађено. Радно време ИНФО пулта биће од 20 до 4 часа.

Изложбе и „стрит-арт"

Као и сваке године, биће постављен merch штанд где ће посетиоци моћи да купе Арсенал Фест аксесоаре користећи искључиво cashless картицу за плаћање, као и BRZRKR, серију стрипова на српском коју су креирали и написали Кијану Ривс и Мет Кајнт, а које је нацртао Рон Гарни, у издању "System Comic-а", издавача из Београда.

Арсенал Фест такође има и богат пратећи програм. У Уметничкој галерији Народног музеја у Крагујевцу све до 1. јула биће отворена маестрална изложба Andy Warhol. Током трајања фестивала, истакнута стрит-арт уметница Краљица Вила – ТКВ цртаће мурале у простору Арсенал Феста, а биће уприличена и изложба скулптора аутора Арпада Сланцика.

Као и претходних година, користиће се трајне пластичне чаше које се не бацају, а њих можете купити по цени од 150 динара. Овогодишње издање, као и лани, биће у духу заштите животне средине и одговорног односа према природи.

У сарадњи са компанијом “Ball Packaging” и пројектом Свака лименка се рачуна, на лицу места биће организовано сакупљање искоришћених алуминијумских лименки за пиће у циљу њихове рециклаже. Промотерке са ранчевима, у које је могуће одложити искоришћену лименку, биће на лицу места, а захваљући smart flex систему, најодговорнији посетилац сваког дана биће награђен улазницом за наредно издање Арсенал феста. Пиxелата, својеврсно платно направљено од лименки, на креативан начин ће подсећати посетиоце на значај и потенцијал рециклаже.

Као званично осигурање, UNIQA се придружила пријатељима Арсенал Феста и побринула да фестивал и сви његови посетиоци буду осигурани. Уз ово партнерство, загарантована је добра и сигурна забава.

Као и сваке године у Великом Парку у Крагујевцу, поред самог улаза на стадион „Чика Дача”, по цени од 1.500 динара моћи ће да се кампује у периоду од 27. јуна од 12 часова, све док 30. јуна до 12. часова. Карте могу да се набаве путем сервиса tickets.rs и на свим њиховим продајним местима, а улаз је могућ уз обавезну одштампану карту.

У Косовској улици у периоду од 27. до 29. јуна од 18 до 3 часа, биће измењен режим саобраћаја. Позната је и сатница Фестивала:

MAIN STAGE

Четвртак, 27. јун

20:00 Asian Dub Foundation

21:40 Партибрејкерс

23:20 Dogstar

01:00 Бркови

Петак, 28. јун

20:00 Nouvelle Vague

21:40 Бијело дугме

00:10 Coby

01:50 Lil Pump

Субота, 29. јун

20:00 Circa Waves

21:30 Здравко Чолић и симфонијски оркестар

00:00 Palaye Royale

01:30 Sivert Hoyem

03:00 Гоблини

GARDEN STAGE

Четвртак, 27. јун (18:30): Вук Вукајловић, Forever Storm, Липов лоуд, Tago Mago, Lufthansa, Кени није мртав, Јарболи, Grand Mess, Свемирко, Ничим изазван

Петак, 28. јун (18:30): Oathbringer, Гајбраш Т, Данте, Steffan, Njezz, Bad Daughter, Jet Vesper, Војко В, Ритам нереда, Mortal kombat, Мики Радојевић и бенд, Роузи, Мими Мерцедез

Субота, 29. јун (18:30): Мали демон, Круз Роуди, Zhiva, Nik West, Iva Lorens, Despite the Noise, Савршени маргиналци, E-play, Z++, Лету штуке

EXPLOSIVE DJ STAGE

Четвртак, 27. јун (20:00): Marco White B2B Goranche, Тијамара, Nemax, Петар Дундов

Петак, 27. јун (20:00): Petrovitz YU, Тијана Кабић, Nexie, Musumeci, Кристијан Молнар

Субота, 28. јун (20:00): Сале Јанковић B2B Hunckie, Mancha B2B Mark Panic, Luton, Ian Pooley, Wise D & Kobe

недеља, 30. јун 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару